Om Hotell Sundbyberg

Hotell Sundbyberg erbjuder 37 boendeenheter i antingen en- eller två-rumslägenheter, en enkel uppsättning för att passa individer, samt familjer som kommer till Stockholm i affärer eller på fritiden eller båda. Hotell Sundbyberg ger dig den perfekta upplevelsen för en kort- eller långtidsvistelse och som ett lägenhetshotell erbjuder vi ett perfekt boende i Stockholm med alla faciliteter och bekvämligheter.

Bland alla hotell i Stockholm ger Hotell Sundbyberg ännu mer valuta för pengarna med fullt utrustade lägenheter med oöverträffade priser till våra besökare, inklusive familjer, turister, företagskunder och många andra. Vi är stolta över att kunna presentera möblerade lägenheter som uppfyller dina krav och gör din boende-upplevelse minnesvärd.

Alla våra lägenheter är rymliga och fullt möblerade. Sundbybergs lägenhetshotell ligger i hjärtat av Hallonbergen ett par stationer från affärer, fritids- och shoppingområden i Stockholm som Kista, Friends Arena, Mall of Scandinavia och Stockholms Central. Vi erbjuder alltid speciella rabatter och erbjudanden till företag och till våra trogna kunder.

Avstånd

Hallonbergens tunnelbanestation – 250 meter
Stockholms centrum – 9 km
Lötsjön – 700 meter
Arenan Hovet – 16 km
Ericsson Globe Arena – 23 km
Tele2 Arena – 17 km

Närmaste flygplatser är:
Stockholm (BMA-Bromma) – 8,3 km
Stockholm (ARN-Arlanda) – 36 km
Stockholm (NYO-Skavsta) – 110 km

Rekommenderad flygplats för Hotell Sundbyberg är Stockholm (ARN-Arlanda)

TILLÄNGLIGA LÄGENHETER

Våra rum

”Perfekta lägenheter för familjer! Personalen är mycket snäll, artig och otroligt hjälpsam. Rummen är rena och sängarna är mycket bekväma. Köket var fullt utrustat och det vi behövde fanns tillgängligt. Hotellet ligger mycket nära köpcentret och du kan gå till en stormarknad på en minut. Nära Stockholm, på i 10 minuter når du centrala Stockholm med bil.”

BOOKING.COM

“Utmärkt att lägenheten var så stor och att köket var separat från vardagsrummet. Köket var också ett ”riktigt” kök med bl.a. spis med ugn, vilket inte är självklart i detta slags lägenhetshotell. Det här var mycket bra!”

BOOKING.COM

Tillgängligheten på våra rum

Garanterat bästa pris vid direktbokning- Prisgaranti*